Aanvullende diensten

Neem contact op

Home » Aanvullende diensten

Aanvullende diensten

Verhuisbedrijf Van Beek biedt, al dan niet in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven, aanvullende diensten naast onze verhuis- en opslagservice. Deze diensten zijn geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op en laat je informeren over de opties.

Inpakken en uitpakken

Bij verhuizen hoort uiteraard ook het in- en uitpakken van de verhuisdozen. Deze werkzaamheden kunnen wij compleet voor jou uitvoeren. Wij pakken alles netjes en veilig in, om alles op je nieuwe adres weer uit te pakken en op de juiste plek terug te zetten. Na afloop nemen we het inpakmateriaal weer mee. Op deze manier ben je na uw verhuizing nagenoeg gelijk weer helemaal op orde.

Schilderen en behangen

Waar wij je oude woning kaal kunnen opleveren, kunnen we ook je nieuwe woning klaarmaken om bewoond te worden. Of het nu gaat om stucwerk, behangen of schilderen: wij regelen het graag voor je. Het grote voordeel hiervan is dat de planning van deze werkzaamheden wordt gecombineerd met het vaststellen van de verhuisdag.

Schoonmaken

Wij kunnen je oude of nieuwe woning voor de overdracht helemaal schoon opleveren. Dit kan variëren van bezemschoon tot een grondige reiniging van keuken en sanitair, en het wassen van de ramen. Wil je je huidige woning (deels) kaal laten opleveren? Verhuisbedrijf Van Beek verwijdert voor jou de vloerbedekking en eventuele andere zaken, zoals gordijnen, behang en andere aan muren gemonteerde zaken. Ook het wegbrengen van deze spullen en ander overtollig meubilair kun je aan ons overlaten.

Meubels (de)monteren

Niet alle meubels kunnen in zijn geheel verhuisd worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld linnenkasten, bureaus en bedden. Deze moeten in je huidige woning worden gedemonteerd en in je nieuwe woning opnieuw worden gemonteerd. Dit kunnen wij voor je doen. Onze vakkundige medewerkers zijn bekend met vrijwel alle kastsystemen en kunnen deze zonder handleiding uit elkaar halen en in elkaar zetten. Ook lampen, schappen en schilderijen kunnen wij voor je ophangen.