Een opslagruimte in Harderwijk

Neem contact op Offerte aanvragen

Ondersteuning met in- en uitpakken

Veilig en zorgvuldig opgeslagen

Aandacht voor uw inboedel

Home ยป Opslagruimte Harderwijk

In de opslagruimte van Van Beek Verhuizingen in Harderwijk is genoeg ruimte om uw inboedel voor een korte en lange periode op te slaan. Zijn er bepaalde spullen die u niet kwijt kan in uw nieuwe woning of bedrijfspand? Of bent u nog druk met een verbouwing en bang dat uw spullen beschadigen? In onze verwarmde opslagruimte in Harderwijk wordt uw volledige inboedel zorgvuldig opgeslagen.

Uw inboedel veilig opgeslagen in onze opslagruimte in Harderwijk

Wanneer u voor Van Beek Verhuizingen kiest, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1923 en heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Wij bieden u zekerheid omdat wij beschikken over het Garantie Certificaat Erkende Verhuizers. Wij leggen de focus op het zorgvuldig behandelen van uw inboedel. Uw spullen zijn belangrijk en deze moeten onbeschadigd blijven. Daarom beschikken wij over een verwarmde opslagruimte in Harderwijk. Zo voorkomen wij dat bijvoorbeeld vocht in houten meubels trekt. Ook maken wij gebruik van voldoende verpakkingsmateriaal zodat uw inboedel voldoende wordt beschermd. Denk hierbij aan opslagdekens en matrashoezen.

Sla al uw belangrijke spullen zorgvuldig op

Wij helpen zowel bij particulieren verhuizingen als bedrijfsverhuizingen in de buurt van Ermelo, Barneveld en Zeewolde met een goede voorbereiding. Heeft u belangrijke spullen die u graag veilig wilt opslaan? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor een opslagruimte en verhuisservice in Harderwijk. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0341 โ€“ 55 25 14. Of stuur een email naar info@vanbeekermelo.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid