Dé verhuisservice van Ermelo en omstreken

Neem contact op Offerte aanvragen

Ondersteuning met in- en uitpakken

Veilig en zorgvuldig opgeslagen

Aandacht voor uw inboedel

Home » Verhuisservice

Van Beek Verhuizingen, gevestigd in de omgeving van Ermelo en Zeewolde, is graag uw partner wanneer u een verhuisservice nodig heeft die u het complete takenpakket uit handen neemt. Wanneer u onze specialisten inschakelt, profiteert u gegarandeerd van een zorgeloze verhuizing. Verhuizen is altijd een flinke onderneming en er komt veel bij kijken. Denk aan meubeltransport, in- en uitpakken van inboedel en installatie van apparatuur. Dan is het handig om gebruik te maken van een verhuisservice waarin het hele proces zorgvuldig wordt uitgevoerd. Wij bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven en weten in elke situatie het juiste plan van aanpak op te stellen.

Onze verhuisservice voor particulieren

Een verhuizing vergt een goede organisatie en de juiste middelen, zeker op het gebied van meubeltransport. Door onze ervaring weten wij hoe wij in uw situatie de beste verhuisservice moeten verlenen. Voor particulieren bieden wij – uiteraard naast een veilig en efficiënt meubeltransport – ook ander diensten aan. Denk aan een betrouwbare opslag van uw inboedel, maar ook aan ene verhuislift, een garderobekast, verhuisdekens en nog vele andere materialen. Ook kunt u gebruikmaken van onze in- en uitpakservice.

Onze verhuisservice voor bedrijven

Elke kantoorverhuizing heeft zijn eigen omvang en vergt dus een verhuisservice op maat; het kan gaan om een kleinschalig kantoor, maar ook om een relatief groot bedrijf met meerdere afdelingen. In elke situatie bieden wij uw bedrijf de juiste oplossingen. U kunt rekenen op een nauwkeurige voorbereiding, een in- en uitpakservice, een zorgvuldig meubeltransport, een verwarmde opslagruimte en nog veel meer. Zelfs schoonmaken maakt deel uit van onze verhuisservice voor bedrijven.

Vraag naar de vele mogelijkheden voor uw verhuizing

Wij vertellen u graag meer over ons meubeltransport, de opslag van uw inboedel en nog veel meer onderdelen van onze verhuisservice in Ermelo en omstreken. Wilt u graag uw spullen vervoeren van of naar Harderwijk? Of Barneveld? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0341 – 55 25 14. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vanbeekermelo.nl. Wij helpen u zo snel mogelijk!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid