Bedrijfsverhuizing

Neem contact op

Het is vaak handig om bij een verhuizing een gespecialiseerd bedrijf in te huren. Van Beek Verhuizingen werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Bij een zakelijke verhuizing is een goede uitvoering minstens zo belangrijk, u moet tenslotte een bedrijfsruimte achter laten waarin alle faciliteiten aanwezig zijn. Ook is het erg belangrijk bij een bedrijfsverhuizing dat u meteen weer kunt beginnen in het nieuwe pand.

Een goede organisatie bij de verhuizing van een bedrijf

Om ervoor te zorgen dat u het bedrijf draaiende kunt houden tijdens de verhuizing, regelen wij alles omtrent het verhuisproces. Hier vallen verschillende diensten en services onder. Denk hierbij aan:

  • De voorbereiding van de verhuizing
  • Het inpakken van de inboedel
  • De verhuisregie
  • Het uitpakken van de inboedel

Daarnaast kunnen wij enkele aanvullende diensten leveren, zoals schoonmaken. Bovendien bieden wij opslagruimte voor spullen die u nog niet wil of kan verhuizen. Wij begrijpen als geen ander dat een bedrijfsverhuizing een stressvolle en intensieve onderneming is. Daarom kan hulp bij het inpakken en uitpakken erg helpen. Veel mensen stellen het op prijs om hun eigen bezittingen in te pakken en uit te zoeken. Wij ondersteunen u door inpakpapier, plakband en dozen aan te leveren. Is deze klus te tijdrovend en wilt u liever de gewone werkzaamheden door laten gaan? Geen probleem! Wij helpen u graag met de volledige inpak- en uitpakservice zodat alles snel weer op de goede plek staat.

Vraag om deskundig advies

Ontvangt u graag hulp voor uw bedrijfsverhuizing? Laat ons weten wat uw wensen en behoeften zijn zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen opstellen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0341 – 55 25 14. Stuurt u liever een mail? Geen probleem! U kunt ons bereiken op info@vanbeekermelo.nl.