Een kantoorverhuizing in de regio Ermelo

Neem contact op Offerte aanvragen

Ondersteuning met in- en uitpakken

Veilig en zorgvuldig opgeslagen

Aandacht voor uw inboedel

Home ยป Kantoorverhuizing

Bij een kantoorverhuizing kan een professioneel verhuisbedrijf in de omgeving van Ermelo worden ingehuurd. Hiermee houdt u niet alleen meer tijd over maar weet u ook zeker dat alles vlekkeloos verloopt. Van Beek Verhuizingen werkt voor particulieren maar ook voor bedrijven in de buurt van Ermelo of Zeewolde en de rest van de regio. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij dat uw zakelijke verhuizing tot een goed resultaat komt.

Laat alle werkzaamheden door gaan tijdens een kantoorverhuizing

Bij een kantoorverhuizing in de regio Ermelo of Barneveld is het erg belangrijk dat de werkzaamheden binnen een bedrijf niet teveel lijden onder de drukte van de verhuizing. U moet natuurlijk een bedrijfsruimte achterlaten waarin alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Om zo snel mogelijk weer de werkzaamheden op te pakken in het nieuwe pand is het belangrijk dat alles soepel verloopt. Een goede organisatie is het halve werk. De service voor een zakelijke verhuizing is uitgebreid. Denk hierbij aan:

  • De verhuisregie
  • De voorbereiding van de zakelijke verhuizing
  • Het inpakken van de inboedel
  • Het uitpakken van de inboedel

Daarnaast worden enkele aanvullende diensten en services aangeleverd. Denk hierbij aan schoonmaken, het monteren en demonteren van meubels en het inpakken van de gehele inboedel. Heeft u producten die voor een korte of lange periode moeten worden opgeslagen? Wij bieden opslagruimtes aan voor spullen die u nog niet wil of kan verhuizen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw kantoorverhuizing in de omgeving van Harderwijk zo soepel mogelijk laten verlopen? Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van een vlekkeloze zakelijke verhuizing. Neem contact met ons op en bel naar 0341 โ€“ 55 25 14. Wij bespreken graag uw wensen zodat service op maat geboden kan worden. U kunt ook een mail sturen naar info@vanbeekermelo.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid