Een verhuisbedrijf vlakbij Harderwijk en Putten

Neem contact op Offerte aanvragen

Ondersteuning met in- en uitpakken

Veilig en zorgvuldig opgeslagen

Aandacht voor uw inboedel

Home ยป Verhuisbedrijf Harderwijk

Van Beek Verhuizingen is een professioneel verhuisbedrijf in de omgeving Putten, Harderwijk en Barneveld. Wanneer u gaat verhuizen in regio Putten of Harderwijk is het prettig dat uw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte, helpt u bij het opstellen van een budget. Zo komt u voor geen enkele verrassing te staan. Wij houden graag rekening met al uw wensen en behoeften zodat het beste resultaat behaald kan worden.

Hulp bij verhuizen van een professioneel verhuisbedrijf in regio Putten en Harderwijk

Van Beek Verhuizingen helpt zowel bij bedrijfsverhuizingen als particulieren verhuizingen. Wij begrijpen als geen ander dat verhuizen een stressvolle en grote onderneming is. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van onze aanvullende diensten. Denk hierbij aan het inpakken van uw inboedel, (de)monteren van uw meubels, schoonmaken, hulp bij schilderen en uitpakken van uw spullen.

Zorg voor uw inboedel

Wanneer u ons inhuurt als verhuisbedrijf gedurende het verhuizen in de omgeving van Putten en Harderwijk weet u zeker dat uw inboedel met zorg wordt behandeld. Voor ons is verhuizen meer dan het slechts vervoeren van goederen. Om alles vlekkeloos te laten verlopen, focussen wij op een persoonlijke verhuizing in de regio Ermelo en Zeewolde met aandacht voor uw inboedel. Deze aandacht vertaalt zich in:

  • Het gebruiken van matrashoezen
  • Gebruik maken van een vaste garderobekast
  • Een verhuislift tot en met de vijfde verdieping
  • Voldoende verhuisdekens
  • Uw inboedel opslaan voor een korte of lange periode

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Om een passende offerte op te kunnen stellen, willen wij eerst een duidelijk inzicht hebben in uw wensen en behoeften. Dit bespreken wij in een afspraak zodat wij de nodige service aan kunnen bieden. Wanneer u kiest voor het inschakelen van ons verhuisbedrijf gedurende het verhuizen nabij Putten en Harderwijk kunt u een keuze maken uit verschillende soorten services. Dit geldt uiteraard ook voor kantoor- en bedrijfsverhuizingen. Neem telefonisch contact met ons op en bel naar 0341 โ€“ 55 25 14 of stuur een mail naar info@vanbeekermelo.nl.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid